Faberlic

Pentru mine Faberlic a fost prima alegere atunci cand am descoperit lumea cataloagelor prin posta si a cosmeticelor de calitate. Eram fascinata de fiecare data cand primeam un nou catalog si il rasfoiam de zeci de ori , in cautare de cutiute si arome magice. Eram in liceu cand m-a prins magia cosmeticelor rusesti si a sistemului de promovare prin catalog. Mi se parea grozav sa pot sa-mi aleg singura produsele si sa beneficiez de exclusivitati. Am regretat cand s-au retras de pe piata dar am descoperit bucuroasa ca au revenit si am profitat de oportunitatea de a ma rasfata din nou, la un alt nivel , cu alte gusturi si viziuni dar la aceeasi calitate memorabila.

Am descoperit astfel un parfum superb care a fost remarcat pana si de catre vanzatoarele de la magazin, o gama de masti cosmetice care nu doar promit dar si ofera rezultate vizibile precum si gama profesionista pentru curatenia casei-produse de top la preturi foarte accesibile. Deasemenea gama pentru ingrijirea gurii-pastele de dinti chiar m-au impresionat, dupa ce am incercat cam tot ce este in comert, fara prea multe rezultate.

Recomand cu incredere intregul sistem, foarte accesibil, calitativ si exclusivist. Reducerile si bonusurile sunt reale, foarte atractive si incantatoare.

Pledez pentru independenta consumatorului, adica sa nu depind de un reprezentant si de disponibilitatea acestuia si Faberlic mi-a oferit oportunitatea aceasta. Marturisesc ca am fost reprezentanta si la alte firme binecunoscute dar calitatea comunicarii , modul de onorare a comenzilor, plafoanele de comanda foarte greu de atins, bonusurile sporadice si mai ales calitatea indoielnica a produselor m-au facut sa ma retrag.

Puteti patrunde in minunata lume faberlic, accesand http://faberlic-fl.info/alina/ , restul vor veni de la sine: incantarea, multumirea, dorinta si rafinamentul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s