UN BARBAT IUBESTE MAI MULT DECAT O FEMEIE-DAN TRUȚIA

Recunosc, m-a atras titlul pe care l-am descoperit intamplator pe o retea de socializare. Zic: Oare?? Chiar asa?? Hai sa vad cum si in ce fel pot fi ei mai sentimentali decat noi…

In general citesc recenziile cartilor inainte de a le cumpara doar pentru a-mi face o idee daca merita achizitia si timpul si nu imi propun sa ma las influentata de parerile altora- mi-ajung ale mele😉😃. Ei bine, despre aceasta carte toate opiniile feminine de pe o raza de vreo 3 site-uri de promovare, erau la superlativ. Nu am putut afla nimic despre actiune…intriga…personaje …geeennn😉🙄😏

Am decis ca e timpul sa ma rasfat si eu si sa adaug o noua experienta de lectura si mi-am comandat-o.

Cand in sfarsit am avut-o in mana, si mai apoi in suflet, am constatat cu surprindere atentia autorului pentru calitatea tipariturii, fapt ce denota respectul fata de sine si de cititori.

Volumul surprinde 21 de ipostaze ale iubirii , prevestite de cate o imagine a simbolurilor cele mai cunoscute ale acesteia: florile. Nu am trisat si nu am privit inainte pozele, am lasat ideile sa ma invaluie in curgerea lor. Mi-am alocat luxul de a ma desprinde de banalul cotidianului unei seri si m-am pierdut si regasit in acelasi timp printre pagini.

Am descoperit un suflet profund, sensibil, pe care creativitatea din iubire l-a ajutat sa tinda spre desavarsire, ca de altfel pe noi toti. Iubirea cand e reala, asumata si profund simtita, ne transforma in demiurgi, fauritori de universuri ale pasiunii, tandretei, devotamentului si desavarsirii.

Idei precum sufletul pereche, prietenie si apoi iubire, filtre prin care percepem ce este in jurul nostru (nu imi place sa o proclam realitate, fiecare are realitatea sa, in opinia mea, functie de ce l-a modelat si ce cale a ales), optimism in perceperea vietii, necazurile care desavarsesc-per aspera ad astra, puterea gandului, rolul de catalizator al unei relatii, s.a.m.d. sunt armonios impletite intr-o relatare despre o relatie dintre doua persoane, ce se constituie de fapt cadrul in care au loc revelatiile.

Faptul ca se termina totusi nitel abrupt si misterior o face memorabila, probabil chiar asta era scopul de la inceput. Se cere o continuare si totusi ea prin sine e deplin implinita.

Dincolo de titlu, care este doar pe jumatate, ideea ce mi-a ramas este ca tot noi femeile suntem cele pentru care barbatii se straduiesc sa devina cele mai bune versiuni si asta deoarece un barbat iubeste mai mult decat o femeie datorita femeii pe care o iubeste!!!!!

Cand faci totul cu pasiune, totul devine memorabil si pentru sine si pentru cei din jur…e ideea de final cu care vreau sa-mi inchei expunerea despre ceea ce a insemnat o experienta memorabila de lectura!!

Cartea poate fi cumparata de aici :

https://bookzone.ro/produs/un-barbat-iubeste-mai-mult/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s