Balchik-august 2018

Concediul acesta a fost unul mai deosebit si asta pentru ca toate s-au asezat astfel incat sa am parte de experiente de neuitat.

Spun s-au asezat pentru ca stabilisem o anumita perioada iar apoi am revenit si am mai adaugat cateva zile tocmai pentru a prinde excursia de o zi in Bulgaria la Balchik la castel. Excursia a avut ca zile de plecare miercurea si vinerea si a avut loc prin intermediul Paradistours- https://www.paradistours.ro/excursii/balchik-si-sudul-litoralului-romanesc.html, o firma din Constanta specializata in excursii de o zi in locatii deosebite.

Am avut asadar parte de un real rasfat in ceea ce priveste organizarea si profesionalismul ghidului insotitor. Conditiile de 5*pe autocar, rabdarea, atentia pentru detalii, un ghid foarte bine documentat, o foarte buna organizare- autocarul a preluat din statiunile de pe litoral pe cei inscrisi, toate acestea au facut din excursia de o zi o experienta de neuitat. Clar nu se compara o iesire pe cont propriu cu o astfel de excursie in care m-am simtit rasfatata, protejata si indrumata, totul la superlativ.

Timpul in sine a fost foarte bine impartit pe vizitare asistata si pe 2 ore de plimbare de voie, cu recomandari de suveniruri si o degustare de vinuri la crama proprie locatiei. Legenda si istoricul locului e binecunoscut de toata lumea, nu voi insista pe acestea. Doar voi puncta faptul ca sensibilitatea si personalitatea Reginei mai dainuie si astazi, reflectate in stilul de amenajare si atmosfera aparte conservate de catre echipa ce se ocupa de intretinerea acestuia.
Cat despre impresiile personale, pot spune ca Balchik-ul pentru mine e mai mult decat un loc, e un concept, un vis, o proiectie a felului in care imi doresc sa imi petrec anii de inactivitate din sfera sociala, sa zic asa: retrasa undeva pe un mal de mare/ocean, cu rasarituri si apusuri magnifice, cu valul acompaniindu-mi amintirile…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s