Am ales sa alerg si ce am invatat…

Nu de cand alerg prin lume, ar fi prea multe de notat😉😁😏🙄 , ci de cand alerg , eu si kilogramele mele, sa vedem care cedeaza primele si dispar.

Am inceput sa alerg de curand, parte impulsionata de cineva, parte motivata intrinsec de nevoia de a descoperi senzatii noi. La inceput faceam 200 de m si gafaiam, trebuia neaparat sa ma opresc. Something’s wrong, gotta be a secret🤔😒 Si am inceput sa urmaresc tutoriale despre cum sa alergi, pozitia corpului, respiratia, pozitia bratelor, cum sa calci s.a.m.d. si am descoperit ca e o intreaga dinamica si motilitate care poate lucra in favoarea ta. Incet incet am marit distanta si anduranta pana am ajuns sa fiu multumita de mine insami. Nu fac nspe ture de stadion de exemplu, dar faptul ca am inregistrat progrese si mi am depasit recorduri personale, conteaza foarte mult.

Ce am invatat este ca posedam capacitati nebanuite pe care le descoperim doar in conditii speciale, ne conditionam mental evolutia, nu trebuie sa ne comparam cu nimeni, fiecare dintre noi avem propria evolutie, dinamica si ritm ,care ne favorizeaza individual progresul.

Alergatul e adevarat moment de mindfulness, iti ignori celelalte ganduri si te concentrezi exclusiv pe senzatii si dinamica.

Voi continua sa alerg si sa ma bucur de momentele in care eu si cu mine ne simtim bine in pielea noastra😉😁🙄😏

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s