Fragmente

Si-au dat intalnire seara, dupa ce ea termina serviciul. Stabilisera sa se vada la opt. La opt fara 2 minute , telefonul anunta un mesaj. Era de la el. O anunta ca e acolo si o asteapta. Il suna sa-i spuna ca in cel mult 10 min va ajunge si ea.
– Nu te grabi. Stai linistita.Te astept aici! fu raspunsul lui. Desi nu era o declaratie de dragoste, i se inmuie inima la aceste cuvinte. O astepta… va fi acolo oricat va trebui sa o astepte. Demult nu ii mai spuse cineva asa ceva. De obicei, ea era cea care astepta sau facea invitatia. Acum era cineva care era acolo doar pentru ea. Se urca in masina nerabdatoare sa il vada. Acolo, de cum intra in local, el o fixa incantat cu privirea. Ajunse la masa, o intreba daca e ok locul pe care il alesese. Era perfect. Cata atentie pentru detalii si pentru ce vreau, isi spuse. S-au sarutat si ea s-a asezat in fata lui. Ii placea ca de fiecare data cand avea o intalnire, sa isi priveasca interlocutorul in ochi. Erau singurii care nu minteau. Si postura corpului. In background-ul mintii ei, la fiecare conversatie, analiza si limbajul nonverbal. Singurul care reda cu o fidelitate ridicata intentionalitatea. Au inceput conversatia lejer, ca si cum timpul nici nu ar fi trecut peste ei. Ea il admira in secret inca din anii de liceu dar viata i-a despartit. Au comandat ceva light, el o sfatui si ii facu indrumari in meniu. Ii propuse ceva ce lui ii placea. Incet incet ii facea cunostinta cu lumea lui….

Nici nu clipea cand se uita la ea cu privirea lui albastra. Ea se simtea admirata si asta ii dadea incredere in sine si o facea sa se simta volubila. Ceea ce era foarte bine pentru ca erau putini oamenii in fata carora se simtea fara inhibitii. Si faptul ca se cunosteau demult o ajuta sa fie degajata.

Nu au sarbatorit dragostea, ci un drum pe care au pornit si pe care il parcurg treptat, redescoperindu-se.

Ce interesanta e viata…din el ” obiectul” admiratiei ei, a ajuns ea sa fie admirata de el si dorita…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s