Cumpărați, vă filmați, câștigați!!

Piața imobiliarelor a luat avânt în ultimii ani datorită libertății de a alege dar mai ales dorinței de a duce un trai mai relaxant, departe de ” lumea dezlănțuită”. S-a construit mult, pe alocuri și bine și deci a luat avânt și piața materialelor de construcții. Fel de fel de firme au apărut cu oferte din ce in ce mai atractive, cu o gamă foarte variată de produse care au încurajat astfel creativitatea și inventivitatea în domeniu.

Construcția unei case este una dintre deciziile cele mai importante pe care le poate lua un om în viață și deci implică o responsabilitate foarte mare dal capo al fine. De la schița de proiect la primul pas în noua casă, povestea casei trebuie să se contureze la superlativ. Designul, materialele folosite, finisajele și detaliile constructive trebuie să fie caracterizate în termenii durabilității, calității, confortului. Toate acestea necesită bani e drept și un rabat de la sumă vine în detrimentul calității. Nu însă dacă știi unde să cauți și ce să cauți. Și cum niciun pas, de la naștere până la inmormântare nu se face astăzi fără a fi consemnat online, și în construcția unei case e indicat de pornit de la site-urile online care vin în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de oferte.

Bunăoară, un astfel de site specializat in materiale de construcții este și vindem-ieftin.ro, un concept unic pe piața de profil.

Elementul de noutate pe care îl aduc cei de la vindem-ieftin.ro constă în eliminarea lanțului intermediar de distribuție, de cele mai multe ori cronofag și costisitor și livrarea tuturor materialelor necesare la un preț mult sub cel al magazinelor clasice. Astfel, chiar de pe site, cu doar câteva click-uri, putem achiziționa tot ce avem nevoie pentru casa visurilor noastre. De la piatra naturală, gresie, faianță, la acoperiș, totul e doar la un click distanță, stabilit în detaliu prin serviciul gratuit de consultanță pus la dispoziția clienților.

Tot un aspect de noutate este și conceptul de recenzie video care vine să confirme calitatea serviciilor și a materialelor oferite. Cei de la firma știu că timpul tuturor e prețios și răsplătesc testimonialul video cu 100 de lei reducere la o altă comandă. Un real ajutor pentru viitori proprietari care pot înainta astfel mai ușor în demersuri. Totuși 100 de lei pot fi făcuți vizibili dacă îi aloci pentru a tapeta livingul într-un model deosebit ca cel de mai jos (90 lei rola de tapet) de exemplu:

Se prea poate ca ideea de recenzie video să întâmpine rezistență puțin dar impulsionarea prin reducerea efectivă e numa’bună cât să continui să comanzi de la ei și după ce ai terminat casa: așa de un gard ici, de un trotuar colo ca deh…bănuții primiți pe un minut de filmare parcă te gâdilă nu doar la buzunar ci și la imaginație.

De la începutul lumii când Eva a făcut „reclamă” pomului Cunoașterii sau când Noe a depus mărturie pentru cum și-a construit singur arca, recomandarea celor direct implicați e cea mai bună publicitate. Testimonialul video vine astfel în întâmpinarea celor care nu sunt deciși în legătură cu sistemul de comenzi și cu funcționalitatea lui. Totul e atât de simplu și transparent. Nu trebuie decât să avem conturate clar în minte și pe hârtie ideile, tastăm câteva cuvinte și nu ne rămâne decât să ne facem outfit-ul pentru filmarea momentului în care putem atinge materialele necesare. Filmarea nu trebuie să fie mega profi, pixelată și la calitate 4k ci doar atât cât să se înțeleagă că e totul foarte bine și ca opțiunea pentru achiziția prin vindem-ieftin.ro este cea mai bună.

Cumpărați, vă filmați, câștigați: confortul visat, calitatea dorită! Cu un video mai aproape de casa mult visată cu ajutorul celor de la vindem-ieftin.ro!

Articol scris pentru Competiția SuperBlog 2018!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s