VIORICA COSMEPLANT

           Am descoperit întâmplător magazinul distribuitor din Iași, cochet și în care parcă plutește în aer binecunoscuta ospitalitate moldovenească. E o căldură sufletească și o atenție aparte ce te înconjoară parcă doar când te gândești la zona aceea.  E ca o jumătate de inimă ce pulsează înafara unui trup dar care simte la fel.

       De obicei dacă atmosfera magazinului mă încântă, sunt tentată să transfer sentimentul și asupra produselor, să am o experiență comercială memorabilă pe care să vreau să o reiau mai des. Așa a fost și acum. Vânzătoarea foarte amabilă și atentă , mi-a oferit informațiile de care aveam nevoie și m-a convins să fac alegerile cele mai bune pentru mine, nu în spiritul profitului ci cu o neprefăcută preocupare pentru client. Merchandising-ul magazinului este  unul echilibrat, încântător vizual, delicat, adaptat și potrivit pentru a avea o experiență comercială pozitivă.

                Am achiziționat o apă micelară antioxidantă din gama Grapes, al cărei extract din frunzele viței de vie chiar acționează blând cu pielea și eficient. Mirosea foarte natural și fiind familiarizată cu acțiunea binefăcătoare a extractelor din struguri, l-am ales fără prea multe ezitări.

                 Am optat și pentru un săpun lichid antisepetic. Am o problemă cu microbii și mâinile murdare, mă spăl foarte des pe mâini și aleg săpunuri antibacteriene. Acest săpun este emolient și dur în același timp, se simte extractul natural de mușețel ce lasă un parfum delicat după spalare. Fără niciun dubiu că voi mai achiziționa. Ca să nu mai spun că prețurile sunt foarte accesibile pentru calitatea reală a produselor. Am revenit cu drag de câte ori am avut ocazia și mi-am refăcut stocul de mici răsfățuri.

            Șampoanele din orice gamă iarăși sunt foarte eficiente și chiar au efectele precizate pe ambalaj.  Extractele naturale ce predomină în toate produsele sunt combinate și potențate astfel încât să își dezvăluie efectele curative și de înfrumusețare chiar și așa în doze mici.

                 Cu siguranță marca Viorica Cosmetic  va rămâne printre favoritele mele pentru consumul personal deoarece m-a cucerit de la primul miros și de la prima atingere. Prețul deasemenea, deloc de neglijat , este unul competitiv și atractiv, ce îndeamnă la achiziții. Cât privește efectul declarat al produselor, pot afirma fără niciun dubiu că este real și potențat de preocuparea constantă pentru calitate și natural.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s