Nunta regală din Poiana!!

Ne-am cunoscut într-o dimineață de primăvară, în parc. Eu alergam iar el meșterea la bicicleta lui. N-am fost atentă și m-am împiedicat de el. Așa a fost să fie, ne ziceam amândoi mai apoi: să i se strice bicicleta fix pe traseul meu!!

Se împlinesc 5 ani de atunci și 1 an de când el s-a hotărât să avem…trasee comune în viață! Ne-am decis să facem nunta în vară, nu voiam să ne stresăm în plus cu vremea dar mai ales voiam să avem ședință foto afară. Amândoi iubeam natura și în special muntele. Ce locație mai potrivită să alegem decât un salon la poalele munților, înconjurat de păduri mândre.

Am întrebat un prieten, viitor cavaler de onoare, ce ne-ar recomanda. Știindu-ne pe noi, împreună cât și separat, precum și exigențele noastre, fiind un prieten comun, am considerat că ne va oferi un răspuns pe care putem să-l luăm în considerare cu toată încrederea. Știam că e ocupat și că nu putea vorbi la telefon, așa că i-am trimis un sms : ”Salon nunți Brașov??” Mi-a răspuns câteva minute mai târziu : ”Rafinament, Opulență, Ympozant, 😉😁 Aticism, Lux….ROYAL…Royal Boutique Hotel Poiana Brașov…cred că te-am convins!!”

Și avea perfectă dreptate…aveam să-mi zic mai târziu…

Frumusețea e în ochii celui care privește și perfecțiunea la fel, e dictonul care îmi place cel mai mult. Așa am văzut și eu salonul de nunți Brașov de la Royal Hotel: perfect pentru mine !! Chiar de la intrare am rămas foarte impresionați de măreția clădirii, de aspectul impresionant în fața căruia rămâi fără cuvinte și poți să exclami doar: WOW!! Nici nu intrasem înăuntru și doar privind impozanta clădire de afară ne-am convins că e locația perfectă pentru a rămâne în memoria invitațiilor ca reper de eleganță și stil.

Când ne-am dus să vizităm sala, aveam câteva idei conturate: voiam neapărat să dispunem de cazare pentru invitații din străinătate și din alt oraș, un meniu mixt, dacă se poate chiar internațional pe alocuri dar și tradițional, exclusivitatea restaurantului, o terasă pentru albumul foto și un decor cald, ospitalier. Aveam și un portret ”robot ” al invitaților: o treime membrii familiei, de ambele părți, și restul corporatiști, colegi, vârstă medie,persoane cu studii superioare și cu experiențe de nunți la activ. Deci exigențele se prefigurau ca fiind oarecum ridicate.

Ce am găsit înăuntru însă ne-a satisfăcut cu mult exigențele . Șeful de sală foarte amabil și real preocupat de cerințele noastre, ne-a asigurat că restaurantul va fi exclusiv rezervat pentru noi. A fost dispus să ne arate înregistrări de la evenimentele anterioare, dovedindu-ne acustica deosebită a sălii precum și dispunerea bine gândită a ringului de dans și a meselor. Voiam ca invitații să se simtă exemplar pentru că, în fond, amintirile cele mai pregnante sunt legate de emoții și stări. Și mai voiam să facă din nunta noastră un reper pentru eleganță, rafinament, bun gust și bună dispoziție!

Salonul efectiv e foarte încăpător și bine distribuit ca suprafață ocupată cu mese vs ring de dans. Era un aspect pe care trebuia să-l avem în vedere pentru că la un moment dat, pe parcursul serii aveam un moment de dans cu o trupă de dans și atunci aveau nevoie de spațiu potrivit. Iar în ce privește decorarea, nu am avut ce schimbări să facem decât să adăugăm pe mese câte un mic aranjament floral creat de mine iar pe spătarul scaunelor am aplicat câte o floarea-soarelui, floarea mea preferată. Ne-a uimit un detaliu care ne-a făcut să recunoaștem-încă o dată că nimic nu este întâmplător: pe mese, ici colo , aranjamentele florale erau sub forma unei biciclete, fără să le fi spus noi ceva, pur și simplu se potriveau toate…!!

Am vizitat și camerele care ni s-au pus la dispoziție pentru cazarea invitaților. Îmbinarea armonioasă de vintage cu modern este exact precum personalitățile noastre: eu cea romantică și nostalgică, recondiționând și însuflețind mereu câte ceva ( un obiect sau…o ființă) iar el tehnologizat și modernizat, dotat cu noile gadgeturi care zice el că-i ușurează munca și viața. Eu sunt gadgetul lui mereu la modă și ”fără termen de expirare” cum îmi place să mă alint. Și iată că din această combinație, ne-am ales cu gadgetul suprem al relațiilor : verigheta!!

Cei de la Royal au fost foarte permisivi și au acceptat să amenajăm într-o parte a sălii un candy bar iar în holul de la intrare să amplasăm Cabina Foto.

Sursa foto cofetariarmonia.ro

Meniul pus la dispoziție a fost foarte diversificat și atent alcătuit, bifând și gusturile tradiționale și pe cele mai exclusiviste. Deasemenea ne-au garantat ca vor dubla numărul chelnerilor, dacă va fi cazul, pentru a asigura operativitatea servirii. Tot legat de meniu, ne-au dat voie ca la fiecare masă sa punem un Meniu personalizat de noi în sensul însoțirii listei de bucate cu citate sau expresii amuzante, specifice mesenilor.

Totul planificat cu maximă atenție și în detaliu, de comun acord, meniul delicios și armonios alcătuit, sala spațioasă, elegantă, decorul senzațional, personalul amabil ne-au prilejuit o nuntă de poveste în care nuntașii cei mai falnici-brazii și culmile înverzite din împrejurimi parcă ne-au binecuvântat cu foșnetul lor discret, dorindu-ne să fim neclintiți și plini de vitalitate ca ei.

Acum, privind retrospectiv, pot să afirm că cei de la Royal au ridicat ștacheta așteptărilor pentru ce înseamnă salon nunți Brașov și cazare Poiana Brașov. Experiența în sectorul organizării evenimentelor, profesionalismul și un înalt simț al responsabilizării pentru serviciile oferite, mă fac să recomand la rândul meu Royal Hotel și altor persoane, aflate le început de drum, pe care vor să-l marcheze cu eleganța și buna dispoziție ce caracterizează și iubirea în fond…

Articol scris pentru Competiția SuperBlog2018!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s