Despre mine vorbește …pielea mea

Sunt sensibilă. Reacționez foarte repede la ceea ce întâlnesc în jur dar și la emoțiile Ei. Eu simt totul întâi: frig, cald, durere, mângâiere…prin mine toate trec și eu le transmit mai departe spre memorare. Dragostea se simte prin mine, aduc relaxare și plăcere și reflect cel mai bine emoțiile interioare. Pot fi roșie de frig/rușine/furie, palidă de frică/rău/boală, luminoasă de fericire și vitalitate, cenușie în depresie/boală. Oricum aș fi, sunt rezultatul reacțiilor și gândurilor Ei. Ați ghicit?? Sunt pielea tenului și azi vreau să va împărtășesc din secretele…noastre!!

Ea este o persoană foarte grijulie și atenta cu noi. Mă răsfață zilnic și prima Ei grijă sunt eu. Dimineața când se trezește îmi face un duș foarte revigorant de-mi revin instant din amorțeală și-mi activez mecanismele de apărare. Apoi mă mângâie umed cu o altfel de apă (Apă micelară cu argilă) cu un fel de structuri sferice care mă alintă blând. Știu că se pregătește să iasă afară, acel mediu neprietenos cu mine și de care vreau să fiu protejată mereu. Apoi îmi aplică o mască sub care mă simt relaxată și după ce mi-o îndepărtează ca pe o haină folosită, mă simt revigorată și purificată. Mă răsfață cu o cremă pe care o simt foarte hidratantă. Pe zonele mai sensibile din jurul ochilor, Ea aplică un elixir. Mă simt astfel protejată de mediul Ei pe care-l simt uneori foarte agresiv.

Ingrediente active de ultimă generație: Cobiodefender-ul EMR, complexul Ferulan bogat în acid ferulic sunt precum binefacerile unei ploi de vară care mă tonifică și mă stimulează. La final mă acoperă cu un strat cremos colorat doar așa cât să mă uniformizeze. Nu pot să mă supăr pe Ea că mă acoperă astfel. Am și eu imperfecțiunile mele. După un asemenea răsfăț cu noua gamă ASLAVITAL MINERALACTIV mă simt pregătită să fiu desăvârșită astfel.

Peste zi, mă bucur sau reacționez cu Ea la tot ce întâlnim dar totuși aștept cu nerăbdare seara să ajungem în intimitatea noastră și să ne relaxăm. Abia aștept să mă răsfețe cu atingerea ozonată a argilei din Munții Piatra Craiului. Sincer vă mărturisesc că uneori mă simt stresată și parcă nu pot respira și abia aștept seara când Ea mă alintă cu fel de fel de poțiuni magice. Numai așa simt că ma detoxific și îmi recapăt strălucirea și vitalitatea. Astfel că seara simt iarăși atingerea binefăcătoare a apei micelare care parcă mă eliberează de tot stresul de peste zi și mă curăță. Știu că va urma și un răsfăț cu o cremă anitirid de noapte, ale cărei principii active de origine naturală le absorb prin toți porii și le simt ca și cum ar face parte din mine căci eu doar ce e foarte natural accept și integrez în structura mea. Îmi simt fibrele de colagen cum primesc un boost de energie și refacere peste noapte în timp ce complexul natural de uleiuri (soia, squalane, calendula, unt shea) mă hrănește, îmi redă supleţea și îmi restabilește echilibrul hidro-lipidic.

Sunt așadar o răsfățată că mă pot bucura de dimineți și seri fermecate, în care eu sunt eroina principală, pentru că EA știe că doar așa va reflecta farmec…din toți porii!!

Prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului e disponibilă în magazinele de brand Gerovital şi Farmec, în magazinul online farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.

Articol scris pentru Competiția SuperBlog 2018!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s