Un vis devenit realitate… la un click distanță!!

Domeniul construcțiilor nu este un domeniu feminin. Dar totuși, cu puțină orientare și un sfat avizat, poți răzbate având alături oameni competenți și inspirați. Așa se face că, odată ce ne-am decis să ne facem o căsuță de vacanță în pădure, soțul meu s-a cam eschivat, zicând că ne va fi greu, că ne va costa foarte mult și că va dura, riscând să ne prindă iarna cu lucrările neterminate.

 De felul meu sunt ambițioasă și determinată și mi-am zis în gând că nu voi permite să ne prindă iarna decât la gura șemineului noii noastre căsuțe așa că mi-am făcut în minte un plan, cerându-i soțului meu să mă susțină nu doar financiar cât și moral.
Terenul, amplasamentul și planul viitoarei case le aveam deja stabilite așa că ne rămăsese să pornim construcția casei.
Cum nu aveam timp efectiv să căutăm materialele și cele trebuincioase, dar nici nu voiam să renunțăm, am început demersurile printre picături, la serviciu, întrând răzleț pe net și căutând cele mai bune site-uri cu oferte în domeniu. Așa se face că, din căutare în căutare, am dat peste cei de la vindem-ieftin.ro. Am intrat pe site-ul lor a cărei interfață cu utilizatorul mi s-a părut extrem de atrăgătoare și prietenoasă, mai ales că ofereau posibilitatea instant de consultare cu un specialist, prin căsuța de messenger care se deschidea la prima accesare. Asta mi-a inspirat o reală preocupare pentru client și nevoile sale. Am lăsat un mesaj cu un număr de telefon pentru contact și am mai frunzărit apoi pe site-ul lor, informându-mă. Așa m-am convins că nu va mai trebui să caut în altă parte: cei peste 14 mii de clienți din portofoliul personal, ofertele bine puse la punct în detaliu și conceptul unic de recenzie video răsplătită cash constituiau argumente solide care cântăreau greu, chiar și pentru mine ca femeie.


În nicio oră, am fost contactată de o voce foarte caldă și prietenoasă dar în același timp foarte profesionistă și sigură pe informațiile pe care le oferea. I-am spus că avem nevoie de totul de la zero. Modul de comunicare foarte avizat, m-a convins să acord toată încrederea consultantului de la vindem-ieftin.ro și să las în sarcina lui întreaga activitate de stabilire a necesarului de materiale. I-am trimis prin mail planul casei și mi s-a spus că voi primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Seara, când i-am povestit soțului meu, a fost foarte încântat mai ales că își amintise că un coleg de-al lui folosise aceeași sursă și chiar primise cei 100 de lei pentru recenzia video. Deci era totul foarte real și eram foarte mulțumiți că magicul internet  i-a scos în fața ochilor noștrii pe cei de la vindem-ieftin.ro.


A doua zi, am primit mailul de la ei. Abia am așteptat să-l citesc și să-i transmit soțului meu că eram cu un pas mai aproape de căsuța mult visată. Mailul era foarte bine detaliat, pe secțiunile specifice, respectiv: materiale pentru structură și fundație, acoperișuri și izolație, tâmplărie PVC, amenajări interioare, termoizolație, tencuieli decorative și amenajări exterioare. Dacă la structură și fundație, termoizolație și tâmplărie PVC detaliile erau oarecum fixe și materialele clasice, la secțiunea de acoperișuri am fost sfătuiți să consultăm divizia de acoperișuri pentru a stabili cea mai bună variantă, aici existând două posibilități de materializare a acoperișului. I-am contactat pe cei de la divizia acoperișuri și ne-au spus că puteam opta pentru : acoperiș țiglă metalică sau tablă cutată zincată. Ne-au indicat să ne documentăm și din secțiunea recenzii video. Le-am spus că voi reveni cu răspunsul în maxim o oră. L-am sunat și pe soțul meu, totuși nu puteam ști eu toate detaliile și l-am întrebat pentru ce să optăm. Acoperișul era pentru noi precum ”finis coronat opus”- finalul încununează opera, așa că trebuia să-i acordăm o atenție deosebită și să luăm în considerare toate avantajele și dezavantajele. De calitatea și trăinicia lui depindea și calitatea vieții și mai ales a vacanțelor noastre. Amplasată în pădure, într-o zonă relativ izolată, ne doream să stăm fără griji în ce privește integritatea căsuței noastre și să ne bucurăm de vacanțe relaxante și revigorante. Am rămas pe varianta tablă zincată deoarece este mai ușoară, se montează rapid, dacă îi dai o pantă optimă, nu menține zăpada și astfel e mai rezistentă în timp. Le-am comunicat celor de la divizia acoperișuri opțiunea noastră și până seara au revenit cu un mail în care ne comunicau toate detaliile referitoare la costurile și detaliile aferente unui sistem complet de acoperiș.

Sistem-Acoperis-Tabla-Cutata-T18-Bilka

Ușor ușor, am comandat toate cele necesare căsuței noastre și eram cu fiecare mașină care ne aducea comanda, mai aproape să ne vedem visul cu ochii. Au fost mai multe transporturi și fiecare ne încânta cu atenția împachetării și manipulării produselor precum și cu promptitudinea livrării. Cei de la vindem-ieftin.ro ne-au pus la dispoziție și echipe de montaj astfel încât construcția casei s-a materializat mai devreme decât ne-am gîndit.

Angajamentele duse la bună îndeplinire, în termenii conveniți, conceptul unic și avantajos de recenzie video răsplătită, economia de bani considerabilă și reală ( cel puțin 10% din prețul clasic al sistemelor de vânzare prin intermediari), transportul gratuit în orice colț al țării (și al pădurii în cazul nostru), ofertele personalizate, consultanța avizată și gratuită, garanția și calitatea produselor livrate fac din construcția unei case…o joacă de femei!!

Recenzia aceasta o scriu trei luni mai târziu de la primul click, în noua noastră căsuță de vacanță, privind din când în când raftul cu suveniruri de la mare, de deasupra șemineului,  aduse din concediul permis în acest răstimp cu economia de bani făcută cu ajutorul celor de la vindem-ieftin.ro și mă gândesc cum ar fi…dacă….ne-am face și o căsuță la malul mării undeva??!!

Articol scris pentru Competiția SuperBlog 2018!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s