AQUATIQUE: MIRACOLUL GEOLOGIC

Motto: Mii de oameni au trăit fără iubire, niciunul nu a trăit fără apă. W. Hugh Anden

De la mic la mare, de la începuturile lumii până în prezent, apa a devenit o coordonata comună a tuturor organismelor celulare. Reprezintă 75% din masa corporală a unui bebeluș, 60% din cea a unui adult și 50% din cea a unui vârstnic. Fiind un bun transportator al nutrienților, prin structura sa moleculara proprie, apa participa la procesele metabolice. Niciun organism viu, celular nu poate supraviețui fără apă, de calitatea și cantitatea acesteia depinzând buna funcționare a sistemelor celulare. Multe boli sau dezechilibre sunt asociate unui consum deficitar de apă sau a unei ape necorespunzatoare din punct de vedere calitativ.

Apa este reprezentanta cea mai la îndemână a vibrației vitale, ea înmagazinând toate informațiile din mediul în care se află și pe care le transpune în energii binefăcătoare. Este un mesager ce încorporează energia vitala a planetei.

Piața apelor minerale plate și carbogazoase din România este recunoscută la nivel mondial ca fiind extrem de calitativă, majoritatea apelor având parametrii optimi.

Un brand de succes al Grupului Romaqua, apa Aquatique bifează detașat în fața altor ape, pe segmentul mineralizare redusă însă echilibrată.

Având ca izvor zona Munților Bucegi, cu altitudinile de peste 1100 m, respectiv rezervația naturală Abruptul Prahovean, apa Aquatique se remarcă printr-un conținut scăzut de sodiu precum și un nivel acceptabil al reziduului sec. Acolo, ploaia și zăpada se distilează, trăind mai multe vieți, transformându-se într-un miracol geologic pur. În drumul ei, picătura miraculoasă colectează minerale pe care le combină într-un gust echilibrat. Colectată dintr-o sursă sigură, nefiind necesare prelucrări intermediare, apa Aquatique devine prima și singura alegere pentru asigurarea echilibrului hidric al sugarilor. Ce o mai recomandă în acest sens este și conținutul sodic foarte redus, știut fiind faptul că în primul an de viață, organismul bebelușilor nu poate prelucra sodiul. De altfel, a fost decretată la nivelul anului 2017 de către un studiu Forbes, ca fiind cea mai bună apă minerala plată pentru sugari și copiii mici. În cadrul acestei cercetări, un eșantion reprezentativ al mamelor cu vârsta între 22 și 35 ani, ai căror copiii au între 0 și 5 ani, a desemnat la unison marca Aquatique ca fiind prima alegere și cea mai de încredere pentru alimentația copiilor lor. Deasemenea, în anul 2008, Aquatique a primit de la Institutul Internațional de Selecție a Calității, instituția cea mai reprezentativă pentru promovarea la nivel mondial a produselor alimentare calitative, medalia de aur (Grand Gold Medal) fiindu-i apreciate astfel calitățile deosebite. Asemenea distincții confirmă calitățile microbiologice remarcabile ale apei Aquatique precum și preocuparea pentru oferirea unei game calitative, unui segment foarte mare de clienți, reușind să satisfacă cele mai exigente cerințe.

Deasemenea, conținutul foarte redus de nitrați precum și faptul că poate fi folosită direct, fără prelucrare termică prealabilă o recomandă ca fiind ideală pentru toate vârstele. Personal consider acesta un avantaj semnificativ pentru o mama, respectiv existența unei ape potrivită tuturor, fără grija în plus la alegere și timpul pierdut în prepararea hranei bebelușilor care din varii motive nu mai pot fi hrăniți în mod natural.

Eu personal, în alegerea apei mă ghidez după ambalaj, informațiile de pe etichetă, Ph-ul indicat și gust.

Cât privește valoarea Ph-ului, apa Aquatique se încadrează în atributul de ușor alcalină, aproape 8, în mod natural ceea ce are efecte extrem de benefice asupra organismului.

Concluzionând, afirm cu toată convingerea că apa Aquatique este miracolul geologic pur la îndemâna oricui!!

Voi ce alte criterii mai aveți în vedere la alegerea apei pentru consumul personal?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s