BIGG, BIGGER, BIGGEST!!

BIGG.ro » Portal de Afaceri B2B » Joburi

Antreprenor…un cuvânt magic și foarte uzitat în ultima vreme, care incită la acțiune. Parcă dă bine  să fii antreprenor, sună mai modern cumva decât întreprinzător care ne duce cu gândul la întreprindere și perioade mai obscure din trecutul nostru. Ca să fii antreprenor nu îți trebuie decât un dram de curaj și intuiție. Ca să rămâi, ei bine, ai nevoie de o echipă și o mentalitate de învingător.

Totul începe de la o idee. De la acea idee care însă face diferența. E inovativă și țintește spre un segment pe cât posibil nedeservit sau slab acoperit, încă. Ideea conturează niște obiective și o misiune care împreună formează o viziune. Cam acestea sunt primele etape din marea aventură antreprenorială, care nu are un final bine conturat și este presărată cu mult imprevizibil și necunoscut. Poate de aici și alăturarea de termeni : aventură antreprenorială, respectiv a întreprinde o acțiune riscantă ce are la bază o hotărâre îndrăzneață. Potrivit acestei viziuni, antreprenorul devine un erou modern, ce trebuie să lupte cu himerele unui mediu economic imprevizibil, să rătăcească pe mările cifrelor, să fie un vizionar precum Cristofor Columb și un încăpățânat precum Sisif, care crede cu strășnicie în munca sa.

Marea lume (”aventuroasă”) a afacerilor este foarte intensă și provocatoare. Pentru a-i desluși tainele și a răzbate, ai nevoie de o minte antrenată, un spirit combativ, o gândire maleabilă și multă voință.

Aflat într-o ”mișcare browniană” de cele mai multe ori, mediul economic impune permanente revizuiri și adaptări la noile cerințe ale pieței precum și la legislațiile care permit și încurajează noi forme de afaceri. E ceea ce se cheamă progres al ideilor și adaptare la timpuri și mentalități.

Pe această linie progresistă, afacerile online se situează de câțiva ani într-un  trend ascendent, datorat și multiplelor avantaje pe care le oferă. În acest context, antreprenorul trebuie să se ocupe și de crearea unei imagini în domeniul virtual, de promovarea în mediul online de unde își poate atrage clienții și astfel își poate atinge obiectivele stabilite. Mediul online devine un mecanism de reglaj al pieței și impune o remodelare din mers pentru a răspunde cerințelor afacerilor moderne. Strategia trebuie permanent adaptată și redefinită astfel încât afacerea să aibă rulajele asigurate pe plus.

În acest context, dezvoltatorii de platforme online de afaceri și-au intensificat sesiunile de brainstorming și au venit cu noi propuneri de portaluri online de afaceri care sprijină antreprenorii în activitatea lor.

Un exemplu validat, de succes, este și platforma Bigg.ro, o platformă de tip B2B care își propune să conecteze online toate categoriile de forță de vânzare precum și pe toți intermediarii implicați, de la importatori, distribuitori, furnizori de servicii până la retaileri.  Platforma vine în întâmpinarea celor care își înființează o afacere dar contribuie și la dezvoltarea afacerilor existente prin asigurarea unei bune promovări în mediul online. Poate constitui un punct de plecare pentru viitoarea afacere, prin rolul și impactul pe care aceasta îl are, respectiv de a crea vizibilitatea atât de dorită și benefică pentru afaceri. Deasemenea, accesul la platformă s eface prin 3 Pachete Bigg.ro accesibile și care pot fi testate gratuit în prima lună de la înscriere.

 Prin gama variată a domeniilor și activităților pe care le deservește, platforma își propune conectarea furnizorilor și ofertanților de produse și servicii cu potențialii clienți, dezvoltând astfel mediul de afaceri din România. Interfața modernă și accesibilă oricui, permite o relaționare directă și reciproc avantajoasă între companii.

Un astfel de portal B2B prezintă numeroase avantaje precum:

– economisirea timpului;

– extinderea pieței și deservirea unor categorii suplimentare de clienți, situați înafara arealului fizic efectiv;

– proces de vânzare antrenant și motivator;

– experiență de vânzare optimizată și un control avansat al afacerii;

– instrumente de marketing diverse și aplicabile cu o rată mare a eficienței;

– instrumente variate de fidelizare a clienților;

– costuri reduse de promovare și de achiziție;

– comunicare directă, transparentă, fără intermediari.

Pentru un antreprenor aflat la început de drum, o astfel de platformă este de un real folos, ajutându-l să se facă cunoscut, orientându-l și oferindu-i oportunități de afaceri exclusiviste. Nu e suficient să ai ideea și resursele, trebuie să te faci cunoscut și să îți atragi clienții într-un mod cât mai competitiv cu putință!

Bigg.ro vine așadar în ajutorul micilor și marilor întreprinzători, aflați la început de drum sau avansați, constituind ca un fir al Ariadnei care îi ghidează și îi ajută să își gestioneze cât mai eficient afacerea. Promovează crearea unor parteneriate durabile, oneste, garantate și reciproc avantajoase.   Bigg.ro permite accesul la o piață diversificată, cu numeroase oportunități și prețuri competitive, totul prin intermediul unei platforme accesibilă și modernă. Interfața simplă și ușor de gestionat, precum o pagină de facebook de exemplu, permite gestionarea individuală a conținutului, respectiv administrarea pe baza unui cont creat.

Vrei să cumperi direct de la furnizori la prețuri foarte avantajoase?

Vrei să recrutezi personal?

Să publici gratuit anunțuri pentru oferte de muncă și nu numai?

Să ai acces la o gamă diversificată de produse și servicii?

Să îți promovezi afacerea prin metode moderne și totodată accesibile?

Să faci parte dintr-un mediu de afaceri competitiv, eficient și motivator?

Un singur răspuns la toate întrebările: platforma Bigg.ro,  îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a activa pe piață eficient și competitiv!!

Autoritatea și credibilitatea brand-ului tău va deveni din ce în ce mai BIGG!!

Think Bigg!! Start-up Bigg!!

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s