Bravo, n-ai stil!!

Toamna mi-a adus un nou coleg la serviciu. Aveau să se mai condimenteze zilele pentru mine, mă gândeam.

Uşor uşor, destinul numit şefa ne tot plasa în proiecte comune şi tot încet încet ajunsese să îmi placă ce descopeream la el ca personalitate şi stil. Tot în numele proiectelor, vorbeam pe yahoo mess ( vremuri…) şi after job. Totul devenea din ce în ce mai atractiv. Ne-am descoperit pasiunea comună-fotografia, ne plăceau aceleaşi stiluri muzicale, totul era o potrivire grozavă! La serviciu deja aerul dintre noi începea să vibreze parcă, ne intuiam din priviri. Devenise kind of magic!!

Hotărâsem să ne întâlnim la un local într-un weekend. Se contura aşadar o primă întâlnire, ”oficială”!! Era o primă ocazie să-l descopăr şi înafara cadrului formal de la serviciu.

Evident că din secunda 2 de cum am stabilit întâlnirea, am început să mă gândesc şi să tot probez ţinute…în gând cel puţin. Nu voiam să fiu cu mult diferită de ce eram la serviciu ca stil dar voiam şi să mă simt liberă şi confortabilă. Serviciul, prin natura sa, îmi impune un mix de stil elegant cu oficial şi pentru că l-am adoptat de peste 10 ani, a devenit parte din mine! Chiar şi la un meci pe stadion dacă aş merge, parcă un sacou acolo dă bine….în pozele din dronă!!

Ştiam de answear.ro că mă poate inspira, aşa cum a făcut-o de atâtea ori. Aveam şi cont la ei în platformă şi puteam beneficia de avantajele exclusive de membru. Ideea de bază de la care plecam era: roşu!!

Am intrat pe site la secţiunea rochii elegante şi am căutat tot ce e roşu!! Neapărat!! Şi nu pt că transmite pasiune, dorinţa şi sex appeal…nooo…ci pentru că vibraţia roşie îmi dă o energie aparte, cu care rezonez, în general vorbind.

Cum practic, pentru noi în prima întâlnire eram oarecum familiari, m-am gândit că ţinuta îmi va dezvălui şi latura mea neoficială, ” pe alocuri” wild şi zăpă. Am optat pentru o rochie roşie, destul de „cuminte” peste care am luat o geacă de piele. O consideram „indiciul” pentru personalitatea mea aventuroasă şi rebelă. Confortabilă şi eleganta în acelaşi timp, senzuala şi nonconformistă, geaca de piele îmi va dezvălui latura distinctă a personalităţii.

Mi-am comandat produsele din aplicaţie. Îmi plăcea foarte mult accesibilitatea ei şi ofertele care mă fascinau şi îmi provocau imaginaţia spre fel de fel de combinaţii. În 24 de ore, curierul mi-a adus comanda. Eram bucuroasă şi mulţumită de alegerea făcută. Eram sigură că voi arăta memorabil.

Mai aveam de lucrat la replici şi stare. Aveam oarecare emoţii…

Chiar dacă ne ştiam, acum era un context nou pentru noi, în care ne descopeream fără masca formalului.

Îmi plănuiam sfertul academic. Uneori îmi place să mă las surprinsă, alteori vreau să deţin controlul. Acum, ne dădusem ca punct de întâlnire un loc public, undeva în apropierea localului. Era un prilej pentru mine să îl admir de la distanță, în taină!Mi-l imaginam: cum mă aştepta chipeş, doar pentru mine şi cum aveam să mă oglindesc în privirea lui albastră. Îl vizualizam într-un sacou și un palton, un stil ușor casual și parcă mă simțeam deja mândră la brațul și în compania lui. Eu ravisantă și fascinantă, în rochia elegantă și pasional de roșie, cu pantofi cu toc și cu un zâmbet real pe chip-cel mai fermecător accesoriu; el chipeș și jovial- un cuplu echilibrat cel puțin la prima apariție.

Am adormit cu greu în noaptea de dinainte, frământată de întrebări şi stări.

Dacă era ok să ne vedem?

Oare îmi va plăcea ce voi descoperi şi după serviciu?

Cum se va lega conversaţia?

Dacă rezonam ca stări şi idei??

Cum va fi la serviciu după această primă întâlnire?

Întâlnirea urma să aibă loc la prânz. În dimineața aceea evident că toate gândurile mi-au fost acaparate de cum va fi.

Ajunsă la întâlnire, de departe l-am văzut! Era înalt, cum ziceam! Mă aștepta cuminte pe trotuar și prin mulțimea de trecători din acea zi, îi vedeam profilul frumos conturat. Mă apropiam admirându-l. Când am reușit să îl văd în întregime, stupoare, rumoare, încremenire și ce vreți voi din gama de stare care te lasă fără cuvinte, în sensul negativ. Era îmbrăcat foarte casual, lejer de casual, neglijent de casual, genul de casual de era să fac stânga împrejur, cât nu mă văzuse. Venise îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți!!!!! Am rămas mută la propriu, picioarele parcă aveau o direcție a lor greu de controlat și mă îndemnau să o iau în sens opus. Privirea parcă și ea îl ocolea și îmi ziceam: ”De ce mie? De ce eu?? Cu ce ți-am greșit, Cupidon??”

Ca orice chestie neplăcută, sincer afirm că restul întâlnirii e cumva în ceață. Mi s-a tăiat tot cheful de conversație, de glumă. De pasiune nici nu mai zic!! Mi-a luat ceva timp ca să mă încurajez și să mă comport ca o lady totuși. În fond, așa denotam că aveam caracter și că mă respectam pe mine în primul rând.

Este evident că o a doua întâlnire nu a mai avut loc.

Țin să mulțumesc părinților care mi-au dat o creștere în ton cu toate vremurile, cu principii sănătoase, celor de la answear.ro că mă inspiră și mă provoacă să arat impecabilă în orice context și mă determină să mă comport la înălțimea ținutelor remarcabile pe care le promovează.

Asaf Avidan Reckoning Song era cântecul pe care l-a indicat el, într-una din conversațiile noastre pe mess, că i-ar plăcea.

One day baby, we’ll be old

Oh baby, we’ll be old

And think of all the stories that we could have told….dacă nu ai fi venit în pantaloni scurţi!!!!

Iată așadar că până la personalitate și rezonare, ținuta vestimentară înfluențează minim un destin…

Articol scris pentru Competiția SuperBlog 2018!!

Disclaimer

Am relatat despre un caz real, din fericire sau nu, petrecut în urmă cu 5 ani. Am conservat se pare, o brumă de emoții și stări legate de aceasta întâmplare ce m- a făcut să înțeleg că pentru un destin comun nu e suficient sa fi un bun profesionist, să cultivi o imagine de sine impecabilă la locul de muncă, neglijând dezvoltarea personală în direcția socializării și a minimei orientări optime la contextele vieții!!

Reclame

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s