ATELIERELE UNLEARN

Moto: ”Când trăieşti în Sinele Superior îţi schimbi radical percepţia despre tine însuţi. Ajungi să te eliberezi de credinţe negative şi să-ţi accepţi perfecţiunea, creativitatea, inspiraţia şi înţelepciunea ca adevăratele tale reflexii.”

Ben Renshaw – ”Succesul e o stare de spirit”

Într-o atmosferă destinsă, favorabilă ascultării și înțelegerii, Atelierele UNLEARN își propun o incursiune cu ghid, în fascinanta lume invizibilă și intensă a ființei, cu tot ce presupune ea, abis ori interfață cu exteriorul. Ghidul ne este charismaticul life-coach DAN TRUȚIA, un OM care prin exemplul personal inspiră și îndeamnă la schimbare.

ATELIERUL a durat în jur de 2 ore și jumătate, timp în care abordările și viziunile perfect structurate, logic argumentate într-un limbaj accesibil și coerent, au prilejuit reconsiderări profunde ale Structurilor Realității. Participanții au fost încurajați să se exprime liber, comunicarea a fost interactivă, bidirecțională, într-un cadru armonios și atractiv. S-a vizat crearea unei atmosfere de încredere și regăsire, cu accent pe clarificarea unor concepte specifice și pe înțelegerea corectă a acestora.

LinkedIn

Sursa foto: pinterest.com

Sinele ca potențialitate ascunsă și infinită, subconștient, atașamente, emoții, convingeri precum și relațiile dintre acestea dar și rolul lor în perceperea autentică a realității, au conturat un parcurs intens al (re)modelării personale în favoarea accederii unei stări de armonie interioară conectată cu exteriorul însă. Dintre toate, accentul a fost pus pe rolul convingerilor în a ne limita sau propulsa, pe originile acestora precum și pe modalitatea de reconfigurare astfel încât să ne permită exprimarea potențialităților vizate.

Personal, cele peste 2 ore mi-au prilejuit momente de intensități și revelații, în care am găsit originile anumitor blocaje din viața mea și mi-am putut reconfigura noi ”trasee” de echilibrare. A fost o experiență inedită, intensă și foarte interesantă pe care am trăit-o ca pe un moment de mindfulness revelator.

Am ales ATELIERELE UNLEARN deoarece am considerat că sunt o treaptă semnificativă în evoluția mea personală, datorită spectrului de subiecte abordate, perfect aplicabile și demonstrabile în plan peesonal.

Pentru cei care nu au reușit să ajungă, recomand achiziția în format electronic, de pe site-ul unlearn.ro , la un preț mai mult decât convenabil pentru calitatea informațională oferită.

”Pentru a pune capăt autosabotajului trebuie să fii dispus să-ţi schimbi ideile despre tine însuţi şi să vezi că meriţi fericirea şi succesul.”

Ben Renshaw – ”Succesul e o stare de spirit”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s