Oameni…

Exista oameni meteoriti si oameni dirijori( orchestra). Cei dintai sunt meniti sa straluceasca o perioada scurta pe cerul propriu si mai apoi se stabilizeaza intr-o cu totul alta parte, unde îi duce traiectoria sortii. Oamenii dirijori-(orchestra) dirijeaza toate starile celuilalt si le transpun in armonii memorabile. Sunt capabili sa trezeasca resorturi si inspiratii dintre cele mai diverse. Dar, isi fac numarul si dispar in culise.

Sunt oameni far: care te ghideaza in cele mai incetosate clipe si te ghideaza spre tarmul sigur al echilibrului. Si acestia sunt acolo pentru tine dar sunt vizibili doar in vremurile mai dificile. Ei te invata spre cine sa iti indrepti privirea si mai ales iti transmit ca salvarea e mereu lumina!

Oamenii tornada au rolul de a te ravasi si de a te lasa mai apoi sa iti descoperi puterea de a te renaste. Ei nu stiu sa fie altfel, e firea lor si si-o manifesta involuntar.

Sunt oameni carti, care te atrag dupa titlu sau coperta, ii recitesti cand ti se face dor sau ii uiti pe un raft pentru ca nu te mai incanta ideile si cuvintele lor.

Sunt oameni-floare sau oameni-copac. Cei dintai te incanta cu parfumul si culoarea lor dar te insotesc o perioada mica pe drum. Soarta lor ii intensifica in manifestari, epuizandu-i si retragandu-i astfel prematur. Oamenii-copac te insotesc toata viata, te adapostesc in vremurile in care arsita gandurilor iti pune in pericol integritatea sau cand ploaia linistita de vara vrea sa te ude.

Si mai sunt oamenii-ghid care apar atunci cand ai nevoie de un indrumator. Acestia te ghideaza cu duhul blandetii, cu privirea senina dar patrunzatoare si te ajuta sa descifrezi indiciile de pe drum. Cu ei rezonezi cel mai profund si ai epifaniile cele mai ravasitoare. Ei iti schimba vibratia, transformandu-te.

In calea ta, pastreaza-i pe acestia doar, mereu aproape de inima ta. Ei sunt cei care iti vor da raspunsurile dinainte de a pune intrebarile si te vor face sa simti ca nimic nu este intamplator.

Toti insa isi au partea lor de evolutie in tine si momentul lor in care si-au manifestat influenta.

Bless you my guide!!

Sursa foto pinterest.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s