Vindem-ieftin visuri tangibile

Gata, m-am săturat! Nu mai suport! E a patra oară în ultimele șase luni când vecinii de deasupra ne inundă. Și barem dacă ar fi niște oameni cu bun simț măcar în ultimul ceas, vorba aceea! Dar nu, tot obraznici și cu tupeu îmi răspund de fiecare dată că nu e vina lor, că apa are presiuni diferite și că n-avem decât să ne obișnuim cu viața la bloc pentru că ” așa e printre oameni”! Nu zău??!! De acum 12 ani de când ne-am mutat aici, am tot avut fel de fel de probleme cu vecinii. În timp m-am consumat și m-am enervat de fiecare dată pe nesimțirea lor. Singura soluție ar fi să ne mutăm! Asta e!! Abia aștept să vină Dragoș acasă diseară și să îi propun asta. Nu cred că ar refuza.

A trecut o lună de la aceste gânduri ale mele iar acum pot să vă spun că vă scriu fericită și liniștită din noua noastră căsuță. E fix așa cum ne-am dorit-o, construită de noi de la zero. Am preferat să căutăm un loc drept, cu perspective pentru balconul de unde ne bem cafeaua de exemplu și să ne proiectăm pe gustul nostru spațiile. De aceea nu am căutat o casă gata construită pe gustul altora. Probabil vă mirați că într-un timp atât de scurt ne-am și putut muta. Ei bine, eu am o vorbă: atunci când destinul trebuie să se împlinească, nicio mână de om nu poate împiedica asta. Așa se face că am reușit să vindem repede apartamentul, cu tot cu vecinii deranjanți și să obținem o diferență de bani de la bancă. Neavând alte împrumuturi active și job-uri cât de cât stabile, am fost acceptați rapid.

Cu banii în buzunar, am pornit în căutarea terenului dar nu prin agenție sau pe net. Nu recomand această cale. Noi ne-am pus pe mașină și am luat localitățile din zona metropolitană la rând, întrebând pe localnici dacă nu știu vreun teren de vânzare.

Și nu a trebuit să căutăm prea mult pentru că, atunci când cel puțin două energii ale gândurilor țintesc spre aceeași dorință, aceasta se îndeplinește. Într-o localitate frumoasă, cu aer de boierime și tradiții, o bătrânică dorea foarte mult să își vândă ultima bucată de teren pentru a-și ajuta cu bani fiica bolnavă de cancer. Locuiau în același sat însă la câteva străzi distanță iar terenul era și este în marginea cea mai pitorească a acestuia, la limita cu terenurile extravilane.

Ne-am îndrăgostit de loc și mai ales de povestea bătrânei și am stabilit ca a doua zi să ne prezentăm la notariat pentru întocmirea actelor. Din ce am văzut, actele păreau în regulă dar am apelat și la ajutorul notarului care a confirmat acest lucru și doua zi ne-a și întocmit noul act de proprietate.

Iată-ne așadar pe noul nostru teren. ”De unde și cum să începem??”- este probabil întrebarea care apare din start în acest demers și al cărei răspuns uneori e greu de obținut în termeni avantajoși.

Vă voi povesti în cele ce urmează experiența noastră de construcție, care a demitizat puțin ideea că e o treabă complicată și costisitoare. Sunt genul care ajută și recomandă ceva deosebit pentru că fiecare dintre noi merităm asta, dar mai ales pentru că și eu am aflat prin cineva binevoitor. Numai așa putem evolua împreună și ne putem construi o lume în care celălalalt nu e doar un nume ci o sursă nesfârșită de inspirație și ajutor.

Oamenii buni sunt asemenea stelelor, faruri ale timpului în care trăiesc, lumini ale vremurilor. – Ben Jonson

Auzisem de la Mihai, colegul meu de la muncă, de cei de la Vindem-ieftin.ro. A fost foarte încântat de serviciile și produsele lor, fapt pentru care, prima sa recomandare când i-am cerut să ne ajute au fost ei. Mi-a indicat site-ul unde să intru și m-a asigurat că vom fi cel puțin la fel de mulțumiți ca și el. Am încredere în recomandările prietenilor mei așa că, împreună cu Dragoș am intrat pe site-ul lor să ne facem o părere. Dinainte de a ne muta de la apartament, aveam imaginea căsuței ideale pentru noi. Era ca un vis mai îndepărat, cumva pentru pensie, dar se pare că a fost să fie mult mai bine: să ne bucurăm de confortul casei pe pământ acum, cât încă suntem în putere, avem forțe și energii să ne organizăm și gestionăm spațiile cum dorim.

Sursa.: ideicase.com

Site-ul ne-a surprins plăcut încă din primele momente de vizionare, fapt ce ne-a dat încredere că am nimerit unde trebuie. Așa am descoperit conceptul unic și anume: vânzarea produselor ieftine nu pentru că ar fi de o calitate îndoielnică ci pentru că Vindem-ieftin.ro este o casă de comenzi specializată în eliminarea costurilor suplimentare cu depozitarea materialelor. Clientul cere o ofertă de preț pe care firma i-o obține negociind în mod direct și în numele acestuia cu furnizorii. Multitudinea de informații utile și bine organizate, transparența în cifre și detalii, promoțiile și ofertele din toate categoriile necesare ne-au încurajat spre a consulta telefonic echipa lor. Așa am aflat că putem beneficia, dacă vom comanda minim 5 categorii din produsele lor, de calitatea de membru într-un Grup V.I.P. dedicat. Dacă site-ul mi s-a părut foarte profesionist și asumat, dialogul avut cu un consultant de-al lor m-a convins definitiv că am făcut alegerea cea mai bună. După ce am fost consiliată de un consultant de vânzări generalist, am fost transferată către un consultant de vânzări al grupului V.I.P. care mi-a prezentat condițiile și avantajele apartenenței la acest grup. Redau mai jos dialogul, așa cum mi-l amintesc, cu detaliile pe care le-am considerat mai importante pentru mine:

Buna ziua! Am înțeles de la colegii mei că doriți detalii despre Grupul V.I.P…??

Da, mă puteți ajuta?

Sigur că da.

Grupul V.I.P este o opțiune dedicată clienților fideli care achiziționează minim 3 categorii și achită două comenzi din produsele noastre, obținând astfel dreptul la reduceri substanțiale, consultanță specializată adaptată și oferte speciale. Grupul își propune să ne apropie și mai mult clienții, fiind localizat exclusiv pe platforma de mesagerie whatsapp. O dată adaugat în listă, vă veți afla alături de întreaga echipă de profesioniști, respectiv se creează grup privat pe whatsapp cu consultanții alocați din toate departamentele și directorul comercial pentru o cât mai bună comunicare. Pentru dumneavoastră, fiind la începutul colaborării cu noi și din ce observ în fișa de client aveți deja o comandă achitată cu cardul, vă recomand opțiunea ”Client Nou”. E suficient să ne trimiteți listele dumneavoastră, din toate categoriile de materiale necesare și veți primi în cel mai scurt timp cea mai bună ofertă personalizată. O veți studia și, în cazul acceptului dumneavoastră, vom proceda la livrare cu mașinile personale și în cel mai scurt timp.

Sună minunat ce îmi spuneți! Abia aștept colaborarea cu dumneavoastră! Vă mulțumesc mult pentru detaliile oferite și rămâne să vă trimit lista materialelor necesare.

Sigur că da! Vă așteptăm cu drag și vă asigurăm de toată disponibilitatea noastră. Dați-mi voie în încheiere să vă informez despre secțiunea site-ului denumită ”Sfaturi pentru clienți” unde puteți găsi informații utile pentru dumneavoastră! Vă mulțumim și noi pentru încrederea acordată!

Nici bine nu am închis telefonul, că am și primit notificarea de adăugare în grup semn că cele comunicate erau cât se poate de reale.

Bună ziua! Numele meu este ….sunt consultantul dvs personal și vă stau la dispoziție pentru detalii și informații. Cu ce vă pot ajuta?

….a fost primul mesaj primit în grup. Recunosc, m-a suprins promptitudinea și rapiditatea lor. Și le-am răspuns la fel de rapid, să-i asigur de seriozitatea și hotărârea mea. O astfel de abordare din partea unei firme online, în zilele noastre, tot mai rară din păcate, necesită un răspuns la fel de prompt. În fond, interesul era mai mult al meu. Fiind deja spre finalul lunii iulie, nu voiam să ne prindă toamna fără căsuță. Aveam în minte ideea generațiilor întregi, conform căreia construcția unei case este o corvoadă pentru care îți trebuie mai apoi câțiva ani să îți revii din oboseală pentru a te bucura cu adevărat de ea. Aveam să mă înșel și să adaug mai apoi pe lista de ”myth busted” acest mit, datorită echipei de la ”vindem-ieftin.ro.” Redau mai jos printscreen-uri ale conversației din grup.

Sunt foarte bucuroasă că am dat peste această echipă deoarece nici Dragoș nu ar fi reușit, din cauza timpului, să umble pe la toate magazinele de profil pentru a bifa lista noastră de peste 20 de produse. Fiind o construcție de la 0 am avut nevoie de: țiglă metalică, fier beton, tencuială decorativă, polistiren, piatră decorativă, tâmplărie PVC ADF și câte și mai câte. Grupul de whatsapp ne-a fost foarte util și la îndemână. O idee frumoasă și care denotă o reală preocupare pentru clientul care nu este doar o cifră din profit ci o ” prăjitură” cu aromele și texturile ei personale și memorabile.

Cum ziceam, acum vă scriu din balconul căsuței noastre în timp ce îmi beau cafeaua dintr-un set cumpărat cu banii de la ei. Cum așa??-probabil vă întrebați… Ei bine, vă ziceam la început că și-au definit foarte bine segmentul de piață printr-un concept unic, holistic din care face parte și ideea de ”recenzii video răsplătite cu 100 de lei cash fiecare”. Asta a fost o altă surpriză plăcută din partea lor. Nu a trebuit decât să filmez descărcarea materialelor-care au depășit suma de 1500 de lei ca valoare a comenzii, și să încarc filmarea pe pagina de facebook dedicată.

Între noi fie vorba, oricum aș fi filmat aceste momente care sunt pași către visul nostru și pe care îi vreau imortalizați. Dacă s-a nimerit să și primesc bani pentru asta, nu pot decât să le mulțumesc celor de la vindem-ieftin.ro și să-i recomand mai departe așa cum o fac și acum, pentru că merită.

Îmi pare rău că nu ne-am mutat mai demult la casă și a trebuit să îndurăm nepăsarea și obrăznicia vecinilor. Aici avem curtea mare, vecinii mai depărtați, nici nu simțim că îi avem, plus că treburile și menținerea curățeniei zilnice ne ocupă tot timpul liber pe care îl mai avem după job-uri. Dar e atât de frumos, mai ales când ai amintiri deosebite cu perioada de dinaintea acestui confort, care, între noi fie vorba, nu a fost așa de înspăimântătoare cum am mai auzit pe la alții.

Noi considerăm că am făcut alegeri inspirate mereu și că, având bunul obicei de a recomanda și ajuta și pe alții, ne-au ieșit mereu în cale ”scurtături” care ne-au redus eforturile și ne-au făcut exemplul viu al expresiei ” la oamenii buni și apa e bună”.

Sursa foto: creații personale în Canva, printscreen-uri din aplicația de mesagerie, site-ul vindem-ieftin.ro ( sursa info).

Articol scris pentru Competiția SuperBlog 2020!!

2 gânduri despre „Vindem-ieftin visuri tangibile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s