BeKid…Fii memorabil!

Luna aceasta am trei evenimente frumoase de la care nu trebuie să lipsesc sau cel puțin așa mi-am propus. Acestea sunt: prietena mea cea mai bună face o mică petrecere pentru împlinirea unui an de viață a băiețelului ei, e ziua de naștere și a fetiței colegei mele- împlinește cinci ani iar mama băiețelului din grupa mare de la mine de la grădiniță aduce pe lume un al doilea băiețel. Toate sunt aniversări care au în centru copii, fiecare cu specificul vârstei sale și pe toate, cum ziceam, mi-am propus să le onorez.

Să vă povestesc pe rând despre ele.

Acum un an de zile , într-o dimineață de noiembrie la ora șase, primeam un sms de la Anca, prietena mea cea mai bună, prin care mă anunța că a născut un băiețel sănătos și voinic. Nu mai vorbisem cu ea de două zile, știam că se pregătea să nască dar nu mă așteptam așa de rapid să fie totul. Probabil că nici ea nu se aștepta 😉 Țin minte foarte bine ziua aceea pentru că a fost o emoție aparte pe care am trăit-o, doar prin cîteva cuvinte dintr-un sms. I-am fost alături pe toată perioada sarcinii, am simțit parcă și eu stările ei și când mi-a spus că a născut și că e totul bine, am răsuflat ușurată.

A trecut un an de atunci. Evident că am continuat să-i fiu alături și să deprind puțin din tainele acestei ”meserii”, meseria de mamă, frumoasă și unică deopotrivă. Acum, la tăiatul ”moțului”, chiar dacă știu că are tot ce îi trebuie, vreau să îi duc ceva și din partea mea.

Am să caut ceva util și simpatic deopotrivă. Și cum internetul este aliatul meu de toate zilele și nopțile, din site în site și tot căutând, am dat peste magazinul online bekid.ro de unde sinceră să fiu, nu am ieșit muuuult timp. Am găsit aici multe articole pentru copii, interesante, frumoase, utile și la prețuri foarte accesibile. Mi-a fost foarte greu să aleg din cele peste 60.000 de produse din site și asta pentru că toate îmi plac, le găsesc utile și extrem de potrivite pentru nevoile diverse ale copiilor.

M-am oprit asupra acestui cadou din lista de articole cu produse de igienă și îngrijire de pe site-ul BeKid, respectiv un covoraș antiderapant pentru cădiță. Parcă o și văd pe Anca inspirându-se din acest model și acompaniind baia lui Andrei cu povești despre girafa Sophie și prietenii ei. Covorașul are un ecran de temperatură sensibil la căldura resimțită de senzorul din peștele albastru, care arată când temperatura apei crește mai mult de 37C. Când cerculețul este albastru închis la culoare, temperatura este sub 37C, dar în cazul în care își schimbă culoarea, înseamnă că apa a ajuns la 37C sau mai mult și este nevoie de prudență. Aceste detalii m-au convins că este un produs de top, cu atenție pe aspecte importante care oferă experiențe plăcute și sigure pentru toată lumea.

Am descoperit cu bucurie acest accesoriu de baie din categoria ”cădiță de baie” de la producătorul Vulli, care mi-a dat o idee de cadou inedit și util în același timp. Parcă îl și văd pe Andrei povestindu-mi într-o vizită de-a mea despre girafa Sophie și prietenia ei cu peștișorul albastru.

Cât privește ideea de cadou pentru ziua de naștere a fetiței colegei mele, cadru didactic și ea, voi ține cont în alegerea lui de stilul de viață orientat pedagogic pe care părinții ei i-l impun și voi alege în consecință, tot de pe site-ul magazinului BeKid.

Astfel, am intrat pe categoria rechizite școlare și aici pe lista cu materiale didactice Learning resources de unde am ales drept cadou un ”Set Magnetic Panoul Recompenselor”. Acest produs promovează într-un limbaj accesibil celor mici, seturi de comportamente dezirabile care permit dezvoltarea abilităților sociale importante. Panoul este ușor de personalizat, permițând selectarea sarcinilor pe care se va focusa copilul dar și evidențierea progresului zilnic. Magneții propun sarcini obișnuite precum „Fă patul”, „Ajută la pregătirea cinei”, „Fă-ți temele” și se poate agăța cu ușurință oriunde.

La fel ca și în cazul primului cadou menționat, și acest produs mi se pare extrem de util și interesant mai ales pentru efectele pe termen lung pe care le prilejuiește prin dezvoltarea unor obiceiuri sănătoase.

De departe cel mai important și memorabil cadou îl voi face mamei băiețelului meu din grupa mare de la grădiniță, o femeie greu încercată de soartă, cu posibilități limitate de trai, la limita decentului chiar. Pentru ea voi merge mai mult pe util și strict necesar așa că am încropit un trusou de botez cu produse tot de pe site-ul BeKid. Am ales din fiecare categorie câte un produs reprezentativ, precum: un trening, un set cadou de baie, un combinezon de bebe, o cutie de lapte praf, o cădiță pentru baie și o geacă de iarnă potrivită pentru primul an de viață.

Sunt convinsă că doamna Ana se va bucura nespus de aceste daruri și le va folosi cu drag. În ultima mea vizită la ei am descoperit o căsuță sărăcăcioasă dar primitoare, cu obiecte puține dar întreținute. Le-am făcut vizita aceea pentru că am vrut să cunosc cadrul familial de unde provine Marius, băiețelul cu ochi de smarald și curiozitate constructivă. În toate activitățile de la grădiniță e mereu atent și participativ, semn al unei maturități dobândite în urma voinței de a-și depăși condiția. Am intuit în el o dorință de a fi mai mult mediul din care provine și astfel am fost curioasă să văd dacă bănuielile mele sunt corecte. Și nu m-am înșelat, din păcate. Pentru ei am ales cu drag cadourile și mai ales cu sentimentul că încântarea la vederea lor va fi dublată de utilitatea acestora.

Mă bucur pentru că am găsit acest site care mi-a oferit inspirație pentru cadouri utile și interesante pentru micuții cu nevoi diferite. Navigarea ușoară pe categorii de interes, varietatea mare de produse de top, informațiile detaliate și review-urile din partea clienților m-au ajutat să fac alegeri inspirate, de care sunt bucuroasă și sunt sigură că vor fi cadouri deosebite atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

Povestea BeKid este cu atât mai specială cu cât e dezvoltată dintr-o experiență personală care s-a transformat într-un concept comercial online dedicat părinților grijulii, micuților curioși dar și celor care caută inspirație pentru cadouri memorabile. Selecția și diversitatea, serviciul de clienți dedicat, comunicarea transparentă și confidențialitatea sunt câteva dintre atuurile pentru care voi reveni cu comenzi ori de câte ori se va ivi vreun prichindel prin preajma mea.

Creație canva; text personal; sursa foto site-ul bekid.ro

Povestea copiilor care se vor bucura de cadourile mele BeKid este și ea specială pentru că ne dezvăluie o lume plină de magie și culoare așa cum e lumea unui copil de un an, o lume a speranțelor și a ambițiilor constructive precum ale lui Marius dar și o lume plină de oportunități și visuri așa cum e lumea unui nou-născut.

Orice cadou din partea unui prieten reprezintă o dorință de a fi fericit.

Richard Bach

Articol scris pentru Competiția SuperBlog 2020!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s